Makaware
M a k a w a r e
Hosting
Општи услови за Хостинг

Starter | Basic | Advance | Premium


Основни информации:

 

Простор на дискот

400MB

Месечен трансфер на интернет

10 000MB

MySQL бази на податоци

1

Број на домени за хостирање:

1

Оперативен систем

Linux:  Debian

Кориснички профил:

 

E-Mail Accounts (POP/IMAP)**

10

Full Shell / FTP Users

1

EMail

 

POP / SMTP Access

Да

IMAP Access

Да

Web-Based Email Access

Да

Procmail Mail Filtering

Да

Spam Filtering - SpamAssassin

Да

користи Google Gmail @yourdomain.com

Да

Email Адреси **

10

Announcement Lists

10

Discussion Lists

10

Domain: 

 

Можност за регистрација на домејн(.com,.net,.org...)***

Не

 Number of hosting domains

1

Бесплатно чување на информациите за сопстевеноста на домејнот

Не

 

Подржани програмски јазици:

 

PHP5 Support

Да

Perl Support

Да

Python Support

Да

Full Unix Shell

Да

Crontab Access

Да

Full CGI Access

Да

Ruby On Rails

Да

Canned CGI Scripts

Да

Server Side Includes (SSI)

Да

CVS Repository

Не

Subversion Repository (SVN)

Не

Advanced Features

Да

SSL Secure Server (со сопствена IP адреса)

Да

Poglema Web Security

Да

WebDAV

Да

Complete Data Back Up

Не

Daily Stats

Не

Access to log files

Не

Protected Directory (. Htaccess)

Да

RealAudio and Video (http stream)

Не

QuickTime Streaming

Не

Anonymous FTP Server (req. посебна IP адреса)

Не

Jabber TM Chat Server

Не

Автоматско инсталирање на следниве Web софтвери :
WordPress, Gallery, ZenCart, PhpGedView, Pligg, dotProject, Moodle, Joomla, phpBB,MediaWiki, WebCalendar, Advanced Poll

Да

Техничка подршка

Да

Одговор на вашите email пораки ****

Да

Пристап до Web Panel*

Не

ЦЕНА ЗА ОВОЈ ПАКЕТ:

15 EUR

Надградба на корисничкиот профил(цена на додатни услуги):  

Цена на регистриран домејн(*7)

15 ЕUR

Посебна IP адреса

8 EUR / месечно

Телефонска подршка на повик*****

12 EUR /  месечно

VPN Пристап

40 ЕUR /  месечно

SSL Secure Certificate (req. Посебна IP)******

150 EUR /  месечно

Порачај ваков хостинг пакет:

2CheckOut.com Inc. (Ohio, USA) is an authorized retailer for goods and services provided by Makaware.

******- Можност за носење на сопствен сертификат
(*7) - Регистрацијата на домен не е вклучена во цената на хостинг пакетот
*****-Телефонската подршка на повик е достапна секој работен ден од 10-20h
****- Техничката подршка одговара на вашите email пораки во рок од 24 часа секој работен ден
***- Регистрацијата на македонски домејни од наша страна е можна ако вие сте регистрирани правен субјект или ако ние за вас ја вршиме регистрацијата.
**-Ова важи за одредени email сервиси
*-Во одредени исклучителни околности не е дозволено

- Makaware не го нуди хостингот како негова услуга туку само посредува при истата -

Контакт:

LiveZilla Live Help

Email: hosting@makaware.com                         Skype: makaware
Mob:+ 389 (0) 70 756 988                                  +389 (0) 76 576 440
Copyright © Makaware.com 2009