Makaware
M a k a w a r e
Hosting
Општи услови за Хостинг

Starter | Basic | Advance | Premium


Основни информации:

 

Простор на дискот

Неограничено

Месечен трансфер на интернет

Неограничено

MySQL бази на податоци

Неограничено

Број на домени за хостирање:

Неограничено

Оперативен систем

Linux:  Debian

Кориснички профил:

 

E-Mail Accounts (POP/IMAP)

Неограничено

Full Shell / FTP Users

Неограничено

EMail

 

POP / SMTP Access

Да

IMAP Access

Да

Web-Based Email Access

Да

Procmail Mail Filtering

Да

Spam Filtering - SpamAssassin

Да

користи Google Gmail @yourdomain.com

Да

Email Адреси

Неограничено

Announcement Lists

Неограничено

Discussion Lists

Неограничено

Домејни:

 

Можност за регистрација на домејн(.com,.net,.org...)

Да

Бесплатно чување на информациите за сопстевеноста на домејнот

Да

 

Подржани програмски јазици:

 

PHP5 Support

Да

Perl Support

Да

Python Support

Да

Full Unix Shell

Да

Crontab Access

Да

Full CGI Access

Да

Ruby On Rails

Да

Canned CGI Scripts

Да

Server Side Includes (SSI)

Да

CVS Repository

Да

Subversion Repository (SVN)

Да

Advanced Features

Да

SSL Secure Server (со сопствена IP адреса)

Да

Поглема Web Безбедност

Да

WebDAV

Да

Комплетен податочен Back Up

Да

Дневна статистика

Да

Пристап до лог фајловите

Да

Заштитен директориум(.htaccess)

Да

RealAudio and Video (http stream)

Да

QuickTime Streaming

Да

Anonymous FTP Server (req. посебна IP адреса)

Да

Jabber TM Chat Server

Да

Автоматско инсталирање на следниве Web софтвери:
WordPress, Gallery, ZenCart, PhpGedView, Pligg, dotProject, Moodle, Joomla, phpBB,MediaWiki, WebCalendar, Advanced Poll

Да

Техничка подршка

Да

Одговор на вашите email пораки ****

Да

Пристап до Web Panel

Да

ЦЕНА ЗА ОВОЈ ПАКЕТ:

300 ЕUR

Надградба на корисничкиот профил(цена на додатни услуги):  

Цена на регистриран домејн(*7)

15 ЕUR

Посебна IP адреса

8 EUR/ месечно

Телефонска подршка на повик*****
(1 повик бесплатно месечно)

12 EUR /  месечно

VPN Пристап

40ЕUR /  месечно

SSL Secure Certificate (req. Посебна IP)******

150 EUR /  месечно

Порачај ваков хостинг пакет:

2CheckOut.com Inc. (Ohio, USA) is an authorized retailer for goods and services provided by Makaware.

******- Можност за носење на сопствен сертификат
(*7) - Регистрацијата на домен не е вклучена во цената на хостинг пакетот
*****-Телефонската подршка на повик е достапна секој работен ден од 10-20h
****- Техничката подршка одговара на вашите email пораки во рок од 24 часа секој работен ден

- Makaware не го нуди хостингот како негова услуга туку само посредува при истата -

Контакт:

LiveZilla Live Help

Email:
hosting@makaware.com                         Skype: makaware
Mob:+ 389 (0) 70 756 988                                  +389 (0) 76 576 440
Copyright © Makaware.com 2009