Makaware
M a k a w a r e
Што работиме
Кои сме ние
Ние сме тим од професионалци со креативни идеи и отворени за нови предизвици, гледајќи секогаш кон иднината.
Последни Клиенти
Филмски Портал Портал за филмови
www.filmovi.com.mk
Plasticart Plasticart
www.plasticart.mk
Младински Културен Центар М К Ц
kinomilenium.mk, zdravomladi.com
Media Art Studio Media Art Studio
www.mediaart.mk
Esperanza Светски Културен Центар
www.esperanza-world-culture-center.org
Hosting
Hosting Solution Starter 15 eur - Повеќе...
Hosting Solution Basic 36 eur - Повеќе...
Hosting Solution Premium 60 eur - Повеќе...
Hosting Solution Advance 300 eur - Повеќе...
Сервер Статус:
Support Ticket Service
Центар за грижа на корисници на Makaware.
Нашата цел е да обезбедиме подобра корисничка подршка: брза, прецизна и достапна за сите корисници. Повеќе...
Политика на приватност и повраток на средства
Email: support@makaware.com
 
Статус за серверите 
LiveZilla Live Help

 


Како да почнам
Можете да не контактирате и ние ќе почнеме да планираме и да работиме за вас веднаш.
Ние се грижиме за тоа што го работиме.
Повеќе...
Email: info@makaware.com
2Checkout.com is a worldwide leader in payment services
Copyright © Makaware.com 2013